【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(23)

本文地址:http://www.dyiphone.cn/kaoyan/timu/moniti/2537822/
文章摘要:【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(23),欺人之谈晶莹雪炎夏,磨昬抉聩辉山星网。

赌球网址 鲤鱼小编 更新时间:2018-02-26

 
 
2019考研英语,考生需要进行全方位的备考,需要对各种题型(单选、简单等)作出明确的判断,掌握做题的相关技巧。关于英语考研考试资料,小编给大家搜集了如下资料。
 
A recent poll indicated that half the teenagers in the United States believe that communication between them and their parents is__1__and further that one of the prime causes of this gap is __2__listening behavior. As a(an)__3__ in point,one parent believed that her daughter had a severe__4__problem. She was so __5__that she took her to an audiologist to have her ear tested. The audiologist carefully tested both ears and reported back to the parent:“There‘s nothing wrong with her hearing. She’s just __6__you out.”
 
A leading cause of the __7__divorce rate(more than half of all marriages end in divorce)is the failure of husbands and wives to __8__effectively. They don‘t listen to each other. Neither person__9__to the actual message sent by the other.
 
In __10__fashion,political scientists report that a growing number of people believe that their elected and __11__officials are out of__12__with the constituents they are supposedly __13__. Why?Because they don‘t believe that they listen to them. In fact,it seems that sometimes our politicians don’t even listen to themselves. The following is a true story:At a national__14__conference held in Albuquerque some years ago,then Senator Joseph Montoya was__15__a copy of a press release by a press aide shortly before he got up before the audience to__16__ a speech. When he rose to speak,__17__the horror of the press aide and the__18__of his audience,Montoya began reading the press release,not his speech. He began,“For immediate release. Senator Joseph M. Montoya,Democrat of New Mexico,last night told the National……”Montoya read the entire six-page release,__19__ with the statement that he“was repeatedly __20__by applause.”
 
1.[A] scarce [B] little [C] rare [D] poor
 
2.[A] malignant [B] deficient [C] ineffective [D] feeble
 
3.[A] case [B] example [C] lesson [D] suggestion
 
4.[A] audio [B] aural [C] hearing [D] listening
 
5.[A] believing [B] convinced [C] assured [D] doubtless
 
6.[A] turning [B] tuning [C] tucking [D] tugging
 
7.[A] rising [B] arising [C] raising [D] arousing
 
8.[A] exchange [B] interchange [C] encounter [D] interact
 
9.[A] relates [B] refers [C] responds [D] resorts
 
10.[A] like [B] alike [C] likely [D] likewise
 
11.[A] nominated [B] selected [C] appointed [D] supported
 
12.[A] connection [B] reach [C] association [D] touch
 
13.[A] leading [B] representing [C]delegating [D] supporting
 
14.[A] legislative [B] legitimate [C] legalized [D] liberal
 
15.[A] distributed [B] awarded [C] handed [D] submitted
 
16.[A] present [B] publish [C] deliver [D] pursue
 
17.[A] to [B] with [C] for [D] on
 
18.[A] joy [B] enjoyment [C] amusement [D] delight
 
19.[A] conclude [B] to conclude [C] concluding [D] concluded
 
20.[A] disrupted [B] interfered [C] interrupted [D] stopped
 
答案
 
1.D 2.B 3.A 4.C 5.B 6.B 7.A 8.D 9.C 10.A
 
11.C 12.D 13.B 14.A 15.C 16.C 17.A 18.C 19.C 20.C
 

  

相关推荐:

【通关必备】2018管理学考研单选必做100道冲刺题汇总

【从容备考】2018考研考前10天心态调整篇12项必注意

专题汇总