【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(20)

本文地址:http://www.dyiphone.cn/kaoyan/timu/moniti/2537815/
文章摘要:【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(20),著述绸缎唐中,第八十三拈花一笑洋文凭。

赌球网址 鲤鱼小编 更新时间:2018-02-26

 
 
2019考研英语,赌球网址:考生需要进行全方位的备考,需要对各种题型(单选、简单等)作出明确的判断,掌握做题的相关技巧。关于英语考研考试资料,小编给大家搜集了如下资料。
 
Valentine‘s Day may come from the ancient Roman feast of Lupercalia. __1__ the fierce wolves roamed nearby,the old Romans called __2__ the god Lupercus to help them. A festival in his __3__ was held on February 15th. On the eve of the festival the __4__ of the girls were written on __5__ of paper and placed in jars. Each young man __6__ a slip. The girl whose name was __7__ was to be his sweetheart for the year.
 
Legend __8__ it that the holiday became Valentine‘s Day __9__ a Roman priest named Valentine. Emperor Claudius II __10__ the Roman soldiers NOT to marry or become engaged. Claudius felt married soldiers would __11__ stay home than fight. When Valentine __12__ the Emperor and secretly married the young couples,he was put to death on February 14th,the __13__ of Lupercalia. After his death,Valentine became a __14__. Christian priests moved the holiday from the 15th to the 14th—Valentine’s Day. Now the holiday honors Valentine __15__ of Lupercus.
 
Valentine‘s Day has become a major __16__ of love and romance in the modern world. The ancient god Cupid and his __17__ into a lover’s heart may still be used to __18__ falling in love or being in love. But we also use cards and gifts,such as flowers or jewelry,to do this. __19__ to give flower to a wife or sweetheart on Valentine‘s Day can sometimes be as __20__ as forgetting a birthday or a wedding anniversary.
 
1.[A] While [B] When [C] Though [D] Unless
 
2.[A] upon [B] back [C] off [D] away
 
3.[A] honor [B] belief [C] hand [D] way
 
4.[A] problems [B] secrets [C] names [D] intentions
 
5.[A] rolls [B] piles [C] works [D] slips
 
6.[A] cast [B] caught [C] drew [D] found
 
7.[A] given [B] chosen [C] elected [D] delivered
 
8.[A] tells [B] means [C] makes [D] has
 
9.[A] after [B] since [C] as [D] from
 
10.[A] ordered [B] pleaded [C] envisioned [D] believed
 
11.[A] other [B] simply [C] rather [D] all
 
12.[A] disliked [B] defied [C] defeated [D] dishonored
 
13.[A] celebration [B] arrangement [C] feast [D] eve
 
14.[A] goat [B] saint [C] model [D] weapon
 
15.[A] because [B] made [C] instead [D] learnt
 
16.[A] part [B] representative[C] judgement [D] symbol
 
17.[A] story [B] wander [C] arrow [D] play
 
18.[A] portray [B] require [C] demand [D] alert
 
19.[A] Keeping [B] Disapproving[C] Supporting [D] Forgetting
 
20.[A] constructive [B] damaging [C] reinforcing [D] retorting
 
答案
 
1.B 2.A 3.A 4.C 5.D 6.C 7.B 8.D 9.A 10.A
 
11.C 12.B 13.D 14.B 15.C 16.D 17.C 18.A 19D. 20.B
 

  

相关推荐:

2017年考研真题《英语二》汇总帖

【考前速记】【临考抱佛脚】2018英语考研考前500个词汇速记

专题汇总