【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(19)

本文地址:http://www.dyiphone.cn/kaoyan/timu/moniti/2537813/
文章摘要:【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(19),亚艺节座子下蛋,天成地平在全党开布衣粝食。

赌球网址 鲤鱼小编 更新时间:2018-02-26

 
 
2019考研英语,考生需要进行全方位的备考,需要对各种题型(单选、简单等)作出明确的判断,掌握做题的相关技巧。关于英语考研考试资料,小编给大家搜集了如下资料。
 
All Sumerian cities recognized a number of gods in common,including the sky god,the lord of storms,and the morning and evening star.__1__the Sumerian worshipped the goddess of fertility,love,and war,she was evidently lower__2__status than the male gods,indicating that in a more urbanized society the__3__that the peoples of previous times had paid to the earth mother goddess had__4__. The gods seemed hopelessly violent and __5__,and one‘s life a period of slavery at their easy will. The epic poem The Creation emphasizes that__6__were created to enable the gods to__7__ up working. Each city moreover had its own god,who was considered to__8__ the temple literally and who was in theory the owner of all property within the city.__9__the priests who interpreted the will of the god and controlled the__10__ of the economic produce of the city were favored__11__ their supernatural and material functions __12__. When,after 3,000 B. C.,growing warfare among the cities made military leadership__13__,the head of the army who became king assumed a(n)__14__position between the god,whose agent he was,and the priestly class,whom he had both to use and to __15__. Thus king and priests represented the upper class in a hierarchical society.__16__them were the scribes,the secular attendants of the temple,who__17__every aspect of the city’s economic life and who developed a rough judicial system.__18__the temple officials,society was divided among an elite or__19__ group of large landowners and military leaders;a mixed group of merchants,artisans,and craftsmen,free peasants who__20__ the majority of the population;and slaves.
 
1. [A] Unless [B] As [C] Lest [D] Although
 
2. [A] on [B] in [C] with [D] about
 
3. [A] worship [B] reverence [C] admiration [D] gratitude
 
4. [A] vanished [B] recovered [C] declined [D] attained
 
5. [A] unpredictable[B] unforgivable[C] unlimited [D] unlikely
 
6. [A] creatures [B] animals [C] men [D] mortals
 
7. [A] use [B] turn [C] give [D] back
 
8. [A] inhabit [B] live [C] reside [D] lodge
 
9. [A] Hence [B] Thereafter [C] Somehow [D] Incidentally
 
10. [A] introduction[B] transaction [C] distribution[D] provision
 
11. [A] as [B] for [C] under [D] of
 
12. [A] along [B] anyway [C] afterwards [D] alike
 
13. [A] additional [B] vital [C] singular [D] exceptional
 
14. [A] alternative [B] secondary [C] intermediate[D] fundamental
 
15. [A] pacify [B] tempt [C] suppress [D] manipulate
 
16. [A] Beside [B] Beyond [C] Below [D] Before
 
17. [A] supervised [B] held [C] managed [D] presided
 
18. [A] Around [B] Under [C] Above [D] Outside
 
19. [A] leading [B] noble [C] controlling [D] principal
 
20. [A] consist [B] compose [C] compile [D] consume
 
答案
 
1. D 2. B 3. B 4. C 5. A 6. D 7.C 8.A 9. A 10. C
 
11. B 12. D 13.B 14.C 15. A 16. C 17. A 18. D 19. B 20. B
 

  

相关推荐:

【从容备考】2018考研考前10天心态调整篇12项必注意

【提分系列】2018年考研英语作文必背金句汇总

专题汇总