【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(18)

本文地址:http://www.dyiphone.cn/kaoyan/timu/moniti/2537811/
文章摘要:【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(18),成败得失老八路古板,雨宿风餐经典影片制成。

赌球网址 鲤鱼小编 更新时间:2018-02-26

 
 
2019考研英语,赌球网址:考生需要进行全方位的备考,需要对各种题型(单选、简单等)作出明确的判断,掌握做题的相关技巧。关于英语考研考试资料,小编给大家搜集了如下资料。
 
Aging poses a serious challenge to OECD(Organization of Economic Co-operation and Development)countries,in particular,how to pay for future public pension liabilities. And early retirement places an__1__burden on pension financing. There is no easy solution,but__2__retirement could help.
 
Early retirement may seem like a worthy individual goal,but it is a socially__3__one,and makes the present public pension system difficult to sustain for long. The__4__reason is that more people are retiring early and living longer. That means more retirees depending on the__5__of those in work for their income. The__6__is worrying. In the next 50 years,low fertility rates and__7__life expectancy in OECD countries will cause this old-age dependency rate to roughly double__8__size. Public pension payments,which afford 30-80% of total retirement incomes in OECD countries,are__9__to rise,on average,by over three percentage points in GDP and by as much as eight percentage points in some countries.__10__is the pressure on pension funds that there is a danger of today‘s workers not getting the pensions they expected or felt they__11__for.
 
Action is needed,__12__simply aiming to reduce the__13__(and cost)of public pensions,or trying to__14__the role of privately funded pensions within the system,though necessary steps,may be__15__to deal with the dependency challenge. After years of__16__early retirement schemes to avoid__17__and higher unemployment,many governments are now looking__18__persuading people to stay in work until they are older. Surely,the thinking goes,if we are healthier now and jobs are physically less__19__and unemployment is down,then perhaps the__20__rate should rise anew.
 
1.[A] unsolvable [B] additional [C] unsustainable [D] undue
 
2.[A] delaying [B] retaining [C] detaining [D] hindering
 
3.[A] ultimate [B] unattainable [C] specific [D] expensive
 
4.[A] substantial [B] essential [C] potential [D] controversial
 
5.[A] donating [B] sponsoring [C] subsidizing [D] funding
 
6.[A] outlook [B] outcome [C] outbreak [D] outset
 
7.[A] prolonging [B] expanding [C] soaring [D] rising
 
8.[A] in [B] on [C] by [D] for
 
9.[A] conceived [B] reckoned [C] expected [D] meant
 
10.[A] As [B] Such [C] So [D] It
 
11.[A] should pay [B] paying [C] be paid [D] would pay
 
12.[A] but [B] for [C] and [D] thus
 
13.[A] multitude [B] implementation [C] application [D] generosity
 
14.[A] exaggerate [B] augment [C] magnify [D] multiply
 
15.[A] insufficient [B] influential [C] inefficient [D] intrinsic
 
16.[A] advancing [B] previous [C] ahead [D] preceding
 
17.[A] suspensions [B] abundances [C] redundancies [D] discrepancies
 
18.[A] for [B] to [C] about [D] at
 
19.[A] turbulent [B] strenuous [C] compact [D] intricate
 
20.[A] dependency [B] fertility [C] present [D] mortality
 
答案
 
1.C 2.A 3.D 4.B 5.D 6.A 7.D 8.A 9.C 10.B
 
11.C 12.A 13.D 14.B 15.A 16.A 17.C 18.D 19.B 20.C
 

  

相关推荐:

2017年考研真题《英语二》汇总帖

【通关必备】2018管理学考研单选必做100道冲刺题汇总

专题汇总